elektronisch roken - eliquidkopen.com

Wat is de e -sigaret? Elektronisch roken of e-sigaret zoals het ook wel eens word genoemd krijgen veel aandacht in het nieuws en op het web, tegenwoordig zijn er zelfs reclames op tv te zien! (10-11-2013) Elektronisch roken leek meer op een medicatief apparaat in plaats van een werkelijke sigaret , tegenwoordig zijn er hele hippe e-smokers die erg gemakkelijk in gebruik zijn!

Wat is elektronisch roken?

De elektronische sigaret wordt vaak gebruikt onder de rokers om te  stoppen met roken of ze zijn op zoek naar een gezonder alternatief voor het roken van tabak.Een “elektrische sigaret” is een apparaat dat normaal gesproken gebruik maakt van een batterij, om een op water gebaseerde verbinding met nicotine te leveren aan een ‘ roker ‘ zonder rook of extra kankerverwekkende stoffen en chemicaliën te verdampen .

 

Flavourart Strawberry is een fruitige aardbeien smaak, het doet denken aan de waterpijp met een enorme zoet sensatie! U kunt ervoor kiezen deze smaak te mixen met Flavourart Virginia bijvoorbeeld, zo mix ik graag een tabak smaak van 18mg(high) met een fruit smaak van 9mg(medium). Hierbij gebruik ik 3/4 tabak en 1/4 fruit. Deze variant dampt lekker weg en smaakt enorm zoet!! Flavourart maakt het dampen nog aangenamer en zorgt voor een smaak sensatie die u met andere e liquids niet gaat ervaren. Mocht u 1 keer flavourart proberen, dan probeert u niet snel een ander merk!

Aanschaf elektronische sigaret

De aanschaf van een elektronische sigaret / elektrische sigaret kan even een uitgave zijn, maar dit levert in termijn natuurlijk een enorme kostenbesparing!! Elektronisch roken is minder ongezond en zeker gezond voor de portemonnee! Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn in e liquid kopen of misschien zelfs een elektronische sigaret ( e-smoker ) kom dan snel is kijken bij onze vernieuwde webshop: nuDampen.nl . Wij adviseren het gebruik van het merk Flavourart, deze smaak is uitermate geschikt voor de elektronische sigaret, mocht u het elektronisch roken niet bevallen? Geef alstublieft niet op en probeer eenmalig Flavourart, u zult terugkomen op uw beslissing! NuDampen.nl !