elektronisch roken - eliquidkopen.com

Wat is elektronisch roken ?

Elektronisch roken is het nieuwe roken anno 2013, maar wat is elektronisch roken? U gebruikt een “elektronische sigaret” een “e-sigaret” of misschien wel “e-liquid”, termen die voor een beginner helemaal nergens op slaan! In het kort: Er zijn op dit moment kant en klaar elektronische sigaretten (zie plaatje) deze zijn meestal goedkoop en gaan niet erg lang mee. U kunt bij de elektronische sigaret geen vloeistof of e-liquid bijvullen.

esmoker

nudampen.nl adviseert niet de elektronische sigaret te gebruiken! De kwaliteit is meestal minder en de sigaretten zijn vaak niet goed getest.

Elektronisch roken : nu dampen

Er zijn veel e smokers op de markt, de smoker word telkens aangepast en er komen telkens nieuwe voordelen bij. Op dit moment is de elektronische sigaret zo gemaakt, dat er een “clearomizer” inzit, deze gebruikt weer een lont, die de vloeistof als het ware opneemt, zodat u er van kan genieten! Elektronisch roken maakt het zo leuk dat er verschillende smaken zijn, zodoende kan er gemixt worden met een tabak smaak en een fruit smaak. Het waterpijp effect is dan erg smakelijk.

nudampen-easystar

Wanneer men kiest voor het elektronisch roken, kan men gaan denken aan het afbouwen van de nicotine. Als u bijvoorbeeld altijd zware shag heeft gerookt is het verstandig om te beginnen met 1.8 mg (zie hier ons aanbod: flavourart High). Na een tijdje de high versie gedampt te hebben, kunt u ervoor te kiezen om voor de medium variant te gaan. Mocht u daarna nog minder nicotine willen, dan kunt u kiezen voor de 0mg variant! U rookt dan geen nicotine meer!

Elektronisch roken : Flavourart

Elektronisch roken moet gebeuren met kwaliteit, u moet geen risico kunnen lopen en u wilt natuurlijk het beste, nudampen.nl biedt u het beste aan, bekijk nu snel ons assortiment! Elektronisch roken, het nieuwe roken.

Wilt u meer weten over flavourart / elektronisch roken en / of wat anders, kijk dan snel bij : Blog